Flushingmaskinen

Flushing av automatgirkasse er også viktig å vedlikeholde på biler og det anbefales å ta oljeskift med flushing på automatkassen etter 60 000 km.

Ved flushing hos oss bruker vi 15L olje og vi kjører et flushingmiddel, som er et rensemiddel til girkassen, slik at vi får bort all avleiringen og andre ting som kanskje ligger i girboksen som gjør at oljen får en dårligere kvalitet.

Alle biler kommer med forskjellige koblinger på automatgirkassen. På Ytre Namdal Verkstedsenter har vi to sett – til de aller fleste bilene. Er det noen vi mangler greier vi å få opp det i løpet av 1-2 dager.

Først begynner vi med rensingen av girboksen som varer i omtrent 15-20 minutter, før vi går over til selve oljebyttet. I bildet til høyre ser man den nye oljen som skal inn til girboksen, men til venstre kan man se den gamle oljen.

Ny olje til venstre, og gammel olje til høyre.

Trenger du oljeskift på girkassen din? Ta kontakt med oss på telefon 950 77 333 eller post@ynverkstedsenter.no for tilbud eller hvis du har noen spørsmål angående oljeskift på automatgirkasse.